Kaartje voor Huntington

Voordat ik vorige week op vakantie vertrok rondde ik een bijzonder project af. Voor een vriendin werkte ik aan de handlettering van een aantal quotes en woorden die de basis vormen voor een drietal kaartensets. Morgen, zaterdag 14 mei, zal er een landelijke campagne van start gaan voor de ziekte van Huntington. Een ziekte die nog voor veel mensen onbekend is. En dat zorgt er juist voor dat er nu, op een punt dat een levensreddend medicijn dichterbij lijkt dan ooit, alle aandacht nodig is om genoeg geld op te kunnen halen om dit onderzoek voort te kunnen zetten. Geld dat er nu simpelweg niet voor is.

Omdat ze zelf van dichtbij meemaakt wat de impact van Huntington is, had ze altijd al de wens om zich in te zetten voor dit doel. Toen ik over haar ideeën hoorden was het voor mij meteen duidelijk dat ik mijn steentje wilde bijdragen. Op de Mevrouw Knot blog zien jullie vaak kaartjes voorbij komen voor de mooiste momenten in het leven die er zijn: een eigen plekje samen, jullie gaan trouwen of er komt een klein wondertje aan. En dat is heerlijk! Mijn Knot-motto is niet voor niets: alles wat jullie vieren, vier ik graag met je mee. Maar ik weet ook best dat er meer is dan dat. Een klein kaartje kan vaak zoveel steun geven. Een paar troostende woorden en weten dat iemand aan je denkt.

Omdat we die gedachten samen deelden, was het voor ons al snel duidelijk dat we een aantal postkaarten wilden ontwerpen. Bianca verzamelden een aantal quotes die ze graag zou willen gebruiken en ik ging aan de slag met penselen en inkt. Het drukwerk is inmiddels binnen en we hopen dat jullie het resultaat net zo mooi vinden als ons.

Het zijn drie verschillende setjes postkaarten geworden die je kan bestellen om het onderzoek naar de ziekte van Huntington te steunen!

Setje A
Mevrouw Knot voor Huntington - kaartensetMevrouw Knot voor Huntington - kaartensetMevrouw Knot voor Huntington - kaartenset

Setje B
Mevrouw Knot voor Huntington - kaartensetMevrouw Knot voor Huntington - kaartensetMevrouw Knot voor Huntington - kaartenset

Help je ons mee? Wij zijn je nu al heel erg dankbaar! Bianca heeft een speciaal mailadres in het leven geroepen waar je jouw bestelling kunt achterlaten. Stuur een mailtje naar actiesvoorhuntington@hotmail.com met daarin je naam, adres en de setjes die je graag zou willen bestellen. Je krijgt dan alle informatie die je nog nodig hebt vanzelf in je mailbox.

Een setje van drie wenskaarten bestel je voor € 5,00 euro exclusief verzendkosten. De opbrengst gaat naar Campagneteam Huntington om verder onderzoek naar medicijnen mogelijk te kunnen maken. Wil je meer lezen over Huntington en de landelijke campagne, neem dan een kijkje op hun vernieuwde website.

Setje C
Mevrouw Knot voor Huntington - kaartensetMevrouw Knot voor Huntington - kaartenset

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *