Flavourites Live

Vanochtend was ik te gast bij Flavourites Live in de Kromhouthal in Amsterdam. Een heerlijk event dat inmiddels al voor de zevende keer wordt georganiseerd. Het event draait volledig om webshops die je nu een keertje in het echt kan komen bewonderen en natuurlijk ook om al die leuke gezichten achter het merk te leren kennen in hun eigen pop up-shops.
Twee jaar geleden was ik er al eens voor een winactie van 101 woonideeën en het was nog net zo leuk als ik me kon herinneren. Misschien nog wel leuker! Alle kraampjes zien er zo fijn uit, daar word je spontaan een gelukkig mens van! Vandaag op de blog een kleine sfeerimpressie en een paar van mijn favorieten.

MevrouwKnot_Flavourites18

Op dit webshopevent van Flavourites vind je niet één specifiek product, maar een verzameling van creatieve en enthousiaste ondernemers met elk hun eigen collectie. Als grafisch ontwerpster ging mijn hartje vandaag toch vooral sneller kloppen van al het fijns wat er te vinden is op het gebied van stationery, posters en prints. En als paperlover kan je tijdens Flavourites je hart maar wat ophalen bij het plekje van Monique en haar Happy Makers Blog (gewoon direct doorrennen naar links-achteren wat mij betreft). Behalve struinen tussen alle mooie producten kun je hier ook aanschuiven bij verschillende toffe workshops die georganiseerd worden.

MevrouwKnot_Flavourites07
MevrouwKnot_Flavourites05

MevrouwKnot_Flavourites04
MevrouwKnot_Flavourites06
MevrouwKnot_Flavourites03

En als je dan toch in dit heerlijke hoekje terecht bent gekomen neem dan ook even plaats bij Marloes de Vries die haar talent op papier zet in de vorm van de liefste en leukste portretjes evah.

MevrouwKnot_Flavourites17
MevrouwKnot_Flavourites08
MevrouwKnot_Flavourites09

MevrouwKnot_Flavourites14
Zachte kleuren en printjes van goud-folie bij Tinne + Mia, wat wil je nog meer?

MevrouwKnot_Flavourites02
MevrouwKnot_Flavourites01
Heel veel liefs te vinden bij Eef Lillemor.

MevrouwKnot_Flavourites15
MevrouwKnot_Flavourites16
En natuurlijk de bizar mooie papercuts van Geertje Aalders.

Nieuwsgierig geworden? Je kan nog het hele weekend naar Flavourites Live toe!
Alle informatie die je nodig hebt vind je hier.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *