Dromen & doen

Dromen en dan ook eens doen – zou eigenlijk de titel van deze post moeten zijn. Want als ik ergens geen held in ben is het dat. En dus is het vandaag tijd voor een persoonlijke update. Er zit al een tijdje iets in mijn hoofd, een droom, een idee.. hoe je het maar noemen wil. En met een tijdje bedoel ik niet een paar dagen of weken, maar écht al een tijdje. Ik heb er al zo vaak over nagedacht, maar toch komt het nooit verder dan mijn hoofdje of dat van een paar geliefde vriendjes. Waarom? Geen idee. De angst voor een complete flop, dat het helemaal niks wordt of misschien wel wat andere mensen er van vinden. Allemaal dingen die door mijn hoofd schieten wanneer ik er te lang over na denken en ja, ik weet het, eigenlijk me niet eens druk over moet maken. Maar dat is zo gemakkelijk gezegd.

De afgelopen week zat het meer dan ooit in mijn hoofd en hakte ik een knoop door: ik ga het doen! Sinds wanneer maakte ik me eigenlijk precies druk om wat andere mensen vinden? Oké, altijd eigenlijk. Maar dat motiveert niet, dus vanaf nu even niet meer.

Anki van Zilverblauw had ooit de toepasselijke uitspraak:

“You can be the ripest, juiciest peach in the world and there’s still going to be somebody who hates peaches.”

En ergens dekt dat wel de lading, er is altijd wel iets of iemand die het niets vind. Dus waarom druk maken? Waarom zou ik niet gewoon doen wat ik leuk vind? Zonder me eerst af te vragen of het wel goed genoeg is, mensen het leuk genoeg vinden en blabla. En dus moest mijn droom dan ook maar meteen open en bloot online van mezelf, een beetje zwart op wit zeg maar. Zodat ik in ieder geval niet meer terug kan krabbelen, want nu heb ik het beloofd aan jullie.

Dus hier komt het, tadaaa: er gaat een mini Knot Shop komen! Jeeh! Ik heb het gezegd, big deal. Hoe en wat precies dat weet ik nog niet, maar de eerste stap is in ieder geval gezet. En dat het voornamelijk zal bestaan uit posters en prenten met lieve, leuke en idiote woorden staat ook vast. Niet alleen maar mijn favoriete quotes trouwens, maar ook die van jullie. Stuk voor stuk met liefde gemaakt. Want als er iets leuks was de afgelopen weken, waren het de juist de speciale quotes die ik voor andere op papier zette voor mijn Instagram giveaway. I’ll keep you posted!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *