De Knot Shop!

Yay! Eindelijk! Eindelijk heb ik precies gedaan wat ik zo graag wilde doen: de Knot Shop!
Het idee lag er al zo ontzettend lang. Maar continue was er wel iets. Altijd maar te druk, dingen die meer aandacht en tijd nodig hadden. Stage, afstuderen. Altijd weer iets nieuws. En wanneer het niet te druk was dan waren het wel de twijfels. Moet ik het wel doen? Wordt dat wel iets? En wat als niemand er iets aan vind?

Tot nu! Want de Knot Shop is open en ik ben super benieuwd wat jullie er van vinden. Natuurlijk vind ik het doodeng. Want misschien verkoop ik inderdaad wel helemaal niets. Maar hee, dan heb ik het wel geprobeerd. De afgelopen weken heb ik er al mijn vrije uurtjes in gestoken en vandaag is het moment eindelijk daar om hem te online te gooien!

De Knot Shop is voor iedereen die een goede handgeschreven quote aan z’n muur wil en het leven niet te serieus neemt. De basiscollectie van Mevrouw Knot bestaat uit eigenwijze, bijdehante en zo nu en dan lieve boodschappen. Geen live – love – laugh en andere zoetigheid. Maar humor, een vleugje sarcasme en voor de wat mindere dagen een duwtje in je rug naar de juiste mood. Alle art prints uit de Knot Collectie zijn met de hand geschreven voor ze met zorg werden gedigitaliseerd.

Mevrouw Knot - Art Print You are weirdMevrouw Knot ShopMevrouw Knot - Art Print Blablabla

En naast de basiscollectie is er nog iets leuks. In de Knot Shop kan je namelijk jouw eigen art print bestellen. Jouw favoriete quote in mijn handgeschreven lettertjes. Deze Custom Made Art Prints worden dus helemaal alleen voor jou gemaakt. Zo hoef je die ene quote die je zo koestert of aan het lachen maakt nooit meer te vergeten. Of bestel je in de Knot Shop een bijzonder cadeautje voor een vriendin of tante die wel even wat liefde kan gebruiken.

Mevrouw Knot - Custom HandletteringMevrouw Knot - kerstkaarten 2016

Ik ben ontzettend benieuwd wat jullie er van vinden. Neem snel een kijkje in de shop en let me know. Natuurlijk vind je daar ook weer, geheel volgens traditie, de Mevrouw Knot kerstkaarten van dit jaar! Voor de eerste vijf bestellingen is er een speciale kortingscode: #knotshop

PS: de quote aan het begin van deze blog kan je gratis als Printable downloaden. Een cadeautje voor iedereen die Mevrouw Knot volgt en daardoor (bewust of onbewust) mij heeft gesteund om te doen wat ik écht graag doe. Je download hem door hier te klikken en kan hem vervolgens zelf thuis uitprinten op A4-formaat.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *